TIETOA MEISTÄ

Ravintolan juuret ovat syvällä balkanin keittiössä ja sen itä-välimerellisessä makumaailmassa. Balkanin keittiön tunnusmerkkinä ovat mutkattomat annokset, jotka sisältävät runsaasti rehtiä lihaa ja vihanneksia. Modernilla säväyksellä suomalaiseen suuhun valmistetut ruoat tehdään itse, uniikilla ammattitaidolla. Tähän yhdistetään yhdessäolo, herkullinen kokemus ja superystävällinen balkanin henkinen palvelu.

Bokan perustajina toimivat noin 10 vuotta Kuopiossa asuneet makedonialaiset veljekset ja heidän isänsä. Perheen isällä on yli 30 vuoden kokemus ravintoloista ja ravintola-alasta. Heidän intohimonsa on uuden ravintolan avaaminen sekä oman ruokakulttuurinsa tuominen ja jakaminen kuopiolaisille.

Me olemme Boka. Tarinamme jatkuu tästä.